Schijvens Corporate Fashion

Schijvens Corporate Fashion, een familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1863, ontwerpt, produceert en distribueert bedrijfskleding met meer dan 160 jaar ervaring en vakmanschap.

Met een indrukwekkend klantenportfolio, waaronder Albert Heijn, NS, KLM, Transavia, CSU, Kruidvat, Etos, Hema, Praxis, Karwei, Gamma, McDonald’s, Sligro, Makro en Intratuin, doorloopt Schijvens het gehele proces samen met klanten om een complete collectie te ontwerpen. De collecties zijn casual, tijdloos en vooral prettig om te dragen.

Sinds 2005 wordt het bedrijf gerund door de huidige vijfde generatie, met vestigingen in Hilvarenbeek, Amsterdam, Bladel en ‘s-Hertogenbosch, en een team van 90 enthousiaste medewerkers.

Duurzaamheid zit in het DNA van Schijvens, met een strikt MVO-beleid en respect voor mens en milieu. Sinds 2010 is Schijvens lid van de Fair Wear Foundation, die toezicht houdt op de sociale omstandigheden op de productielocaties. In 2017 introduceerde Schijvens haar eerste 100% gerecyclede collectie en streeft sindsdien naar een 100% circulaire productie. Schijvens streeft er met haar klanten naar om geen afval meer op stortplaatsen te laten belanden of te verbranden. Zo introduceerde Schijvens in 2021 haar  retourlogistiekprogramma in samenwerking met PostNL, waarmee oude bedrijfskleding wordt opgehaald bij klanten en vervolgens wordt gerecycled tot nieuwe stof, wat resulteert in aanzienlijke milieubesparingen.